Disclaimer

Articolele  publicate pe site-ul capitalistul.ro prezinta anumite informatii despre investitii si desi s-a acordat o grija deosebita preluarii acestor informatii, totusi nu se poate garanta acuratetea completa sau corectitudinea lor si şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar

Articolele publicate pe site-ul capitalistul.ro au un scop strict informativ si nu constituie recomandari de cumparare sau de vanzare a instrumentelor financiare la care fac referire.

Capitalistul.ro  nu isi asuma nici o raspundere pentru tranzactiile efectuate pe baza acestor informatii, directa sau indirecta, si nici pentru pierderile suferite sau pentru castigurile neinregistrate ca urmare a folosirii informatiilor publicate pe site-ul capitalistul.ro.

Decizia finala de cumparare si de vanzare a oricarui instrument financiar trebuie luata in mod independent de catre fiecare investitor in parte.

Capitalistul.ro nu este o sursa de informare oficiala si prin urmare nici o decizie de investire sau dezinvestire nu trebuie sa se bazeze pe informatiile publicate pe acest site.

 Investitia in instrumente financiare presupune o serie de riscuri si orice strategie, estimare, analiza nu poate garanta un profit cert.

0 comments:

Post a Comment