Wednesday, November 20, 2019

Euro tot mai aproape de 4,8-4,9 lei


Dupa evolutia din ultimele zile a cursului euro, e cert ca se va apropia de la începutul anului viitor de 4,8-4,9 lei pentru un euro.

Chiar daca pe perioada verii, Euro a fost si el în vacanță, cursul fiind destul de stabil la valori de 4,72 -4,73 lei, în ultimele zile cresterea a fost semnificativa ajungand putin peste 4.77 lei pentru un euro.

Aceasta crestere e poate si justificata deoarece pe sfarsit de an si cu apropierea sarbatorilor, cererea interna creste foarte mult, implicit presiunea mai mare pe leu.

Inflatia ne afecteaza pe toti, zi de zi, fie cand mergem la supermarket, fie cand alimentam cu combustibil masinile personale samd.

Inflatia(actual in jurul valorii de 4%) este de asteptat sa creasca si ea spre sfarsitul anului, tot datorita acestei cereri in crestere de produse din import si implicit datorita stimulentelor introduse in ultimii doi ani de catre guvern.

Asa ca, BNR nu va putea sa mai scada rata de dobanda, deoarece exista pericolul ca inflatia sa creasca si mai mult.
Share:

1 comment:

  1. A cardroom operator could not have any direct economic curiosity in a poker game played in a designated player method, aside from the rake. No wagering could also be} conducted using cash or different negotiable foreign money. Games could solely be played 토토사이트 utilizing a wagering system whereby all players’ cash is first transformed by the home to tokens or chips which shall be used for wagering solely at that specific cardroom. Persons in search of cardroom occupational licenses, or renewal thereof, shall make software on forms prescribed by the commission.

    ReplyDelete